Coaching van Perfectionisme

– En nu dat ik niet meer perfect hoef te zijn, kan ik goed genoeg zijn –

Ik ben Ingeborg en ik ben perfectionistisch. Nog altijd. Gelukkig maar, want dat brengt mij waar ik graag wil zijn. Maar, ik voel mij ook “goed genoeg”, wanneer het écht wel goed genoeg is. Perfectionisme put mij niet meer uit. Steeds meer moeten, mezelf kapot werken, forceren, altijd maar blijven doorgaan en dan nog niet tevreden zijn… dat is er niet meer bij. Gelukkig maar.

Dat heb ik te danken aan Marcel Hendrickx. Ik leerde zijn OCP-methodiek kennen, volgde zijn opleiding en ontdekte dat ik met minder meer bereikte. Ik vond een ander pad. Puurder. Lichter. Op mijn eigen ritme. Met meer speelsheid en zoveel meer voldoening.

Je eigen pad vinden én volgen, dat gun ik iedereen! Jezelf toestemming geven om jezelf zijn. Mogen leven vanuit je eigen authentieke kern. Jezelf goed genoeg voelen. Er gewoon mogen zijn, in alles wat je bent, in jouw unieke zelf.

Hoe verloopt een traject? Na het kennismakingsgesprek krijg je een uitgebreide vragenlijst toegestuurd waarmee je je symptomen in kaart brengt. Deze worden tijdens de 1e sessie besproken. We gaan dan ook meteen aan de slag met jouw perfectionismepatroon en dat gedurende een 5 à 8-tal sessies. We gebruiken tools van het neurolinguïstisch programmeren (NLP), werken met het onderbewuste en visualisaties. Tussen de sessies door oefen je met de techniek, zodat je deze kan integreren in je dagelijkse leven. Wees gerust, dit vraagt maar een paar minuutjes per dag.

Wil je graag meer informatie over Perfectionisme Coaching of maak je graag even kennis? Dat kan! Neem even contact op via info@equu-libre.be of telefonisch.

Ingeborg is lid van BCP, de Beroepsvereniging van Perfectionismecoaches, een vereniging van professionele coaches die werken met de OCP-methodiek.