Loopbaancoaching

Een mens is niet opsplitsbaar in een deeltje “werk” en “privé”, in een deel “hoofd” en “gevoel”. We zijn één geheel. Als je naar je werk gaat, breng je jezelf mee, met al je kwaliteiten én al je uitdagingen. Voel je je goed, dan straal je dit uit. Worstel je met een probleem – in je job of privé – dan laat zich dit voelen. Daarom vind ik het belangrijk jou als totale persoon te begeleiden. Wat vind jij belangrijk? Hoe sta je in het leven? Wie ben jij als mens?

Die inzichten nemen we mee in je loopbaanbegeleiding. Samen kijken we naar wie jij bent als mens, naar wat je kan en wat je wil. We zetten alles samen op een rijtje, stap voor stap, om een keuze te maken die authentieker en duurzamer aansluit bij jou. Je krijgt een zicht op jouw waarden, energiebronnen, dromen of doelen.

Verbonden aan het Loopbaancentrum A-lissome bied ik loopbaancoaching aan met cheques van de VDAB . Hierdoor kan je 7 uur loopbaancoaching volgen voor €80.

Loopbaancoaching kan zowel met als zonder paarden. Toch wil ik graag meegeven dat Coaching met paarden direct resultaat geeft door de diepgang die tijdens de eerste sessie al bereikt wordt.